Kiira-laivan markkinointikokonaisuus

Branding – web design – sosiaalinen media – sisällöntuotanto – markkinointi – valo- ja videokuvaus

Kokonaisvaltaista suunnittelua

Blue Sea and Sky ay on nivalalainen perheyritys, joka on kuljettanut asiakkaita Kalajoen Keskuskarin satamasta pienelle Maakallan saarelle vuodesta 2010 lähtien. Muutaman viime vuoden aikana olen rakentanut yritykselle omaa brändiä ruohonjuuritasolta lähtien. Olen vastannut yrityksen sisällöntuotannosta, sometoiminnasta ja markkinoinnista. Vuonna 2020 uudistin yrityksen nettisivut. Tähän kuului teknisen toteutuksen lisäksi muun muassa tekstin- ja sisällöntuotantoa.

Nettisivut

Kiira-laivan uudistetut nettisivut ovat raikkaat, helppolukuiset ja sisältävät mielenkiintoista tietoa yrityksestä ja matkakohteesta.

Sosiaalinen media

Kiira-laivalla on Instagramissa liki 500 seuraajaa ja Facebookissa liki 900 tykkääjää. Kesäaikaan pidän sometilin aktiivisena ja julkaisen viikoittain.

sisällöntuotanto

Kuvaan yritykselle aktiivisesti kuva- ja videomateriaalia someen ja nettisivuille erityisesti Maakallan saarelta. Olen tuottanut sisältöä esimerkiksi You-Tube -kanavaan.

Markkinointi

Kiira-laivan markkinointia korostetaan ennen sesonkia ja sen aikana. Välineinä käytetään somemarkkinointia, somekisoja ja printtimateriaalia.