Hei!

Olen Elli Alasaari Visuals. Tarjoan valokuvauksen ja graafisen suunnittelun palveluita pohjoisesta Rovaniemeltä käsin. Olen koulutukseltani taiteiden maisteri ja valokuvaaja (VAT). Olen työskennellyt omalla toiminimelläni vuodesta 2018. Tervetuloa tutustumaan töihini!

Minusta on upeaa työskennellä oman yritykseni kautta omalla tavallani asiakkaiden tarpeita palvellen. Työskentelytapani on samaan aikaan luova ja ideoiva sekä tarkan tunnollinen. Luovien ongelmien kanssa pyrin ratkaisuihin, jotka saavuttavat ja välillä myös ylittävät odotukset.

Asiakaslähtöinen työskentely on minulle ensisijaista. Tapaan mielelläni kasvotusten ja pohdiskelen yhdessä kanssanne aiheesta ja aiheen vierestä. Työskentelytapaani on kutsuttu tarkaksi, vuorovaikutteiseksi, rauhalliseksi, hienovaraiseksi sekä kokeilunhaluiseksi. Jatkuva oppimisen halu on piirre joka määrittää minua vahvasti.

Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta luonnossa liikkumisesta, pohjoisen luonnon ihailemisesta, avantouinnista sekä meditaatiosta. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaan maaseudulta mutta asun jo kymmenettä vuotta Rovaniemellä ja olen hyvin juurtunut rakkaaseen Lappiin!

Minulle tärkeitä arvoja

Luottamus

Arvostan todella paljon sitä, jos valitsette juuri minut luovan ratkaisun toteuttajaksi ja työskentelen myös sen mukaisesti. Kunnioitus näkyy esimerkiksi siinä, että noudatan sovittuja aikatauluja sekä toimin muutoinkin luotettavalla tavalla. 

Empaattisuus

Työskentelyni lähtökohta on, että kaikki lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Mikäli mahdollista, kohtaan mielelläni aina kasvotusten ja kommunikointi kanssanne projektin eri vaiheissa on minulle tärkeää.

Luovuus

Visuaalisena ihmisenä etsin kauneutta joka puolelta ympäriltäni. Teen parhaani ja enemmän luovana ongelmanratkaisijana tuottaakseni teille kauniita ja merkityksellisiä palveluita! Upeaa jos voitte luottaa luovaan ammattitaitooni.

Tämän sivun kuvat on ottanut Heidi Erola.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous, kysy kysymys tai lähetä terveiset!

13 + 4 =